Strag-gruppen

Strag-gruppen er en av norges ledende importører av øl, vin og brennevin og har som formål å selge "Varer til det gode liv". Vi er til for at våre kunder skal få suksess gjennom salg av våre varer. Vår produktportefølje består av alkoholfrie drikkevarer, øl, vin, brennevin, siruper, barmix, kaffe og snacks. Våre produkter blir blant annet solgt gjennom Vinmonopolet, dagligvarebutikker, faghandel/spesialbutikker, kiosker, storhusholdning, puber, hoteller, barer og restauranter.

Strag-gruppen ble etablert i 1991 av Arve Røys Stranden. Hans drøm var gjennom innovasjon, konkurransekraft, kompetanse og produktivitet å kunne tilby det norske markedet attraktive nytelsesmidler til konkurransedyktige vilkår. I dag er det hans kone og tidligere Økonomisjef Rimma Røys Stranden som drifter firmaet med kyndig hånd, men visjonene er fortsatt de samme. Strag-gruppens fokus på kvalitet i alle ledd har gjort at vi i dag er en av landets ledende importører av øl, vin og brennevin, og det skal vi fortsette å være!

Strag-gruppen består av tre datterselskap i Norge; Strag AS, Gavin As og Degel AS, og et søsterselskap i Sverige: Stragas AB. Datterselskapene er hovedsaklig delt opp etter ulike produktkategorier, hvorav Strag AS håndterer alle våre ølprodukter samt noe vin, Gavin AS håndterer det meste av vin og brennevin, og Degel AS i hovedsak håndterer våre alkoholfrie produkter.

Stragas AB har eksistert som aktør på Systembolaget siden 2008 og målet er å gradvis bygge opp vin, øl og brennevinsporteføljen for å også bli en importør å regne med i Sverige.

I 2014 relanserte vi Strag-gruppen. Med ny logo, ny hjemmeside og en dynamisk portefølje preget av kvalitet og kreativitet ønsker vi å forsterke vår posisjon på det skandinaviske markedet. Vårt mål er å fortsette å være en av de største aktørene innen øl, vin og brennevin. Strag-gruppen skal gjenkjennes ved å tilby prisgunstige kvalitetsprodukter kombinert med utmerket service. Vi skal være spennende, kvalitetsbevisste, lojale, tilgjengelige, profesjonelle og alltid ha våre kunder og produsenters beste interesser i fokus.

Helt siden 1991 har familien Røys Stranden vært driftere og hovedeier i Strag-gruppen AS, og fra desember 2012 eier de 100% av aksjene i selskapet. Målet ved overtakelsen er å bevare grunnverdiene i den stadig voksende familiebedriften, gjennom å alltid være tilstede og sammen dra lasset med de ansatte. Per i dag har Strag-gruppen 9 ansatte, alle med variert bakgrunn, noe som bidrar til å gjøre teamet dynamisk, kreativt og svært effektivt.

Strag-gruppen skal fortsette å tilby det vi alle behøver – en god skål!

Strag-Gruppen


GAVIN