Våre Økologiske produkter godkjent av Debio

Våre Økologiske produkter godkjent av Debio

Debio jobber under myndighet av Mattilsynet og driver med kontroll og behandling av produksjon og merking av økologiske produkter i Norge. Debio gjorde kontroll på våre økologiske produkter i høst og godkjente alle våre økologiske produkter.

Disse produktene er nå sertifisert med debio stempel på vår produktside. Dette er for å fremme troverdighet og for å vise kundene våre at produktene våre stiller under kravene til økologiforskriften i Norge.

 

Følg vår julekalender på Instagram!

Følg vår julekalender på Instagram!

Hver dag vil Strag publisere en ny øl gjennom adventkalenderen på Instagram.

Ølkalenderen består av øl som kommer fra To Øl sin Ølekalender.

Følg med på de spennende produktene som kommer hver dag gjennom jula

God Jul!

Liefmans Fruitesse: økt popularitet i Norge

Liefmans Fruitesse: økt popularitet i Norge

Belgias første og eldste kvinnelige bryggerimester Rosa Merckx er stolt over Liefmans internasjonale vekst. 

Deriblant i Norge har populariteten for Liefmans Fruitesse økt betraktelig. I august vokste salget av fruktølet 35 prosent i forhold til samme periode ifjor

"Jeg ser at vi har veldig suksess med både Fruitesse og Yell'oh, men jeg håper vi kan også beholde de gamle tradisjons ølene" forteller Merckx

Månedens øl i September: Duvel Tripel Hop Citra

Månedens øl i September: Duvel Tripel Hop Citra

Godt i glasset har kåret Duvel Tripel Hop Citra til månedens øl i spetember. De referer til ølet som en belgisk finesse, og dette er ikke uten grunn.

Duvel Tripel Hop Citra er en humlebombe på belgisk maner. I smaken finner du sitrus og lime, et subtilt hint av mynte, en lett syrlighet, men også en overraskende dose appelsin som kommer snikende. Duvel Tripel Hop Citra er enkelt og greit et praktøl.

 


Luca Bosio Vineyards på Vinmonopolet

Luca Bosio Vineyards på Vinmonopolet

I september lanserer vi 3 nye Piemonte-viner fra Luca Bosio Vineyards på Vinmonopolet. Disse vinene er allerede tilgjengelige for våre Horeca kunder.

Barbera d'Asti og Nebbiolo d'Alba er ungt, lys og lett å nyte med smaken av røde bær og god balanse mellom syre og tannin.

Barolo årgang 2013, litt feminin årgang med silkeaktig tannin, rød og svart bær, et snev av vanilje og krydder. Du kan ikke gå glipp av denne vinen!

Strag - gruppen

Strag   Gavin   Degel    Rimedia

Besøksadresse: Billingstadssletta 19B, 1396 Billingstad
E-post: office@strag-gruppen.no

Stragas AB

Selskap i Sverige