Liefmans Fruitesse: økt popularitet i Norge

Liefmans Fruitesse: økt popularitet i Norge

Belgias første og eldste kvinnelige bryggerimester Rosa Merckx er stolt over Liefmans internasjonale vekst. 

Deriblant i Norge har populariteten for Liefmans Fruitesse økt betraktelig. I august vokste salget av fruktølet 35 prosent i forhold til samme periode ifjor

"Jeg ser at vi har veldig suksess med både Fruitesse og Yell'oh, men jeg håper vi kan også beholde de gamle tradisjons ølene" forteller Merckx

Månedens øl i September: Duvel Tripel Hop Citra

Månedens øl i September: Duvel Tripel Hop Citra

Godt i glasset har kåret Duvel Tripel Hop Citra til månedens øl i spetember. De referer til ølet som en belgisk finesse, og dette er ikke uten grunn.

Duvel Tripel Hop Citra er en humlebombe på belgisk maner. I smaken finner du sitrus og lime, et subtilt hint av mynte, en lett syrlighet, men også en overraskende dose appelsin som kommer snikende. Duvel Tripel Hop Citra er enkelt og greit et praktøl.

 


Luca Bosio Vineyards på Vinmonopolet

Luca Bosio Vineyards på Vinmonopolet

I september lanserer vi 3 nye Piemonte-viner fra Luca Bosio Vineyards på Vinmonopolet. Disse vinene er allerede tilgjengelige for våre Horeca kunder.

Barbera d'Asti og Nebbiolo d'Alba er ungt, lys og lett å nyte med smaken av røde bær og god balanse mellom syre og tannin.

Barolo årgang 2013, litt feminin årgang med silkeaktig tannin, rød og svart bær, et snev av vanilje og krydder. Du kan ikke gå glipp av denne vinen!

Bare naturlige ingredienser og sitronjuice.

Bare naturlige ingredienser og sitronjuice.

Erdinger har videreutviklet sitt konsept når det kommer til deres verdenskjente alkoholfrie øl.

Erdinger Alkoholfrie Lemon er tilsatt naturlig sitronjuice. Som eneste alkoholfrie hveteøl tilsatt fruktjuice er denne varianten unik på markedet.

Produktet er utelukkende basert på naturlige ingredienser og uten kunstige tilsetningsstoffer.

Den Riesling fra Mosel er endelig tilbake!

Den Riesling f